Avem 93 vizitatori și nici un membru online

Duminică 18 Noiembrie 2018

Campionatul Mondial de Karate shotokan SKDUN din Serbia 2015.

12119191 880689865354244 6955623045882102707 nCSU Braşov, secţia de karate shotokan din Braşov, a participat în 9-11 octombrie, la Campionatul Mondial de Karate SKDUN, organizat în Subotica, Serbia.

La această competiție de mare anvergură au participat peste 1300 de sportivi din loturile naţionale a 34 de ţări. Din lotul naţional al României, al cărui antrenor este Shihan Aurel Pătru, au făcut parte şi 17 sportivi braşoveni.

După două zile grele de concurs ,clubul de la poalele mpei a reu

Citește mai departe: Campionatul Mondial de Karate shotokan SKDUN din Serbia 2015.

Sportiva braşoveană Adina Seitz, multiplă campioană mondială la karate!

12140809 880690618687502 7336022761103297811 nÎn ultimele săptămâni, ţări din fostul spaţiu iugoslav au găzduit importante competiţii mondiale, rezervate practicanţilor de karate. Printre participanţi, s-au aflat şi sportivii braşoveni, pregătiţi de Sensei Dragoş Chiru, care au avut o comportare excelentă, în frunte cu ,,vârful de lance” al karateului braşovean, excelenta Adina Seitz. Această sportivă de excepţie a atras aprecierile specialiştilor, câştigând în acest an, nu mai puţin de 7

Citește mai departe: Sportiva braşoveană Adina Seitz, multiplă campioană mondială la karate!

JKA - CSU Brasov 18 medalii la Campionatul si Cupa Mondiala de Karate din Polonia

mondiale 2014JKA România şi secţia de karate shotokan a CSU Braşov au participat la Campionatul Mondial de Karate şi Cupa Mondială de Karate SKDUN, organizată în Polonia. La această competiție de mare anvergură, au participat peste o mie de sportivi din loturi naţionale din 35 de ţări. Din lotul naţional al României au făcut parte şi 19 sportivi brasoveni, coordonaţi de sensei Dragoş Chiru. După două zile grele de competiţie, clubul brasovean a câştigat 18 medalii (1 medalie de aur, 11 de argint si 6

Citește mai departe: JKA - CSU Brasov 18 medalii la Campionatul si Cupa Mondiala de Karate din Polonia

5th EUROPEAN CHAMPIONS CUP WUKF

liviu-crisanPeste 400 de karatiști de toate vârstele participă weekendul acesta, la Cluj-Napoca, la cea de-a a cincea ediție a Cupei Campionilor Europeni WUKF, care este singura competiție internațională din România a acestei federații. Sportivii, veniți de la 53 de cluburi din 12 țări, vor susține nu mai puțin de 700 de probe.

eși numărul țărilor participante a fost mai mic cu două la această ediție, lipsind Ucraina și Rusia, totuși numărul cluburilor a crescut, a precizat Liviu Crișan, președintele

Citește mai departe: 5th EUROPEAN CHAMPIONS CUP WUKF

Campionatul European si Cupa Europei SKDUN editia 2014

aFederaţia Mondială de Karate SKDUN a organizat în localitatea Eger, din Ungaria, cea de-a patra ediţie a Campionatului European şi a Cupei  Europei la karate shotokan.
Sub atenta supraveghere a preşedintelui Federaţiei Mondiale SKDUN , Pătru Aurel, 7 dan, peste 800 concurenţi din Europa s-au întrecut la probele de kata şi kumite individual şi echipe.
Din lotul naţional al României au făcut parte 14 sportivi JKA - CSU Braşov, coordonaţi de antrenorul Chiru Dragoş, sportivi care la finalul

Citește mai departe: Campionatul European si Cupa Europei SKDUN editia 2014

CSU Brasov 9 medalii la Campionatele Mondiale din Serbia

campionatul modial serbia 2013Serbia a găzduit sâmbătă şi duminică ediţia cu numărul 21 a Campionatului Mondial de Karate SKDUN şi a Cupei Mondiale pentru Kohai. La întrecerea mondială au participat 1.000 sportivi din 34 de ţări, care au concurat la probele de kata (luptă imaginară) şi kumite (luptă), probe individuale şi pe echipe.
Lotul naţional al României a fost alcătuit din 120 sportivi, 17 reprezentând Braşovul, prin secţia de karate shotokan a Clubului Sportiv Universitar Braşov, antrenaţi de sensei Dragoş Chiru 3

Citește mai departe: CSU Brasov 9 medalii la Campionatele Mondiale din Serbia

Campionatul European de Karate Shito Ryu 2013

lot karate CS TargovisteÎn perioada 13-17 iunie, în Slovacia, la Nove Zamky, lotul naţional a participat la Campionatul European de Karate Shito Ryu pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori.

Din delegaţia României au făcut parte un antrenor, doi arbitri şi zece sportivi din judeţul nostru. Astfel, de la CS Târgovişte au participat şapte sportivi, dar şi un antrenor, din partea clubului Petrom Flacăra Moreni au fost angrenaţi doi sportivi, iar de la MSC Târgovişte a fost prezent un karateka.

Ce mai bună clasare a

Citește mai departe: Campionatul European de Karate Shito Ryu 2013

25 medalii de aur la Mondialele de karate WUKF de la Bucuresti. Liviu Crisan, ales presedinte

karate wkc 2013Preşedintele Federaţiei Române de Karate WKC, Liviu Crişan, a fost ales în cadrul Adunării Generale care a avut loc în Bucureşti, joi, 6 iunie, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Mondiale de Karate WUKF, fiind anterior preluării scaunului de preşedinte prim-vicepreşedinte şi secretar general al forului mondial. Alegerile au fost organizate odată cu Campionatul Mondial de Seniori şi Vetarani, care a reunit 450 de sportivi din 33 de ţări.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu

Citește mai departe: 25 medalii de aur la Mondialele de karate WUKF de la Bucuresti. Liviu Crisan, ales presedinte

JKA si CSU - 9 medalii la Campionatul European din Ungaria

ce 2013Ferenc Kemény Sport Hall, din Ungaria - Eger a gazduit in perioada 6-7 aprilie 2013 editia a 3 a Campionatelor Europene si a Cupei Europei de karate SKDUN . La eveniment s-au intrecut 27 tari reprezentate de peste 900 concurenti care au concurat la probele de individual kata si kumite precum si echipe kata si kumite .

Ziua de 6 aprilie a fost destinata probelor individuale de kata si kumite pana la categoriile de juniori , probele de echipe si individual kata si kumite tineret si seniori

Citește mai departe: JKA si CSU - 9 medalii la Campionatul European din Ungaria

Campionatele Mondiale de Karate WKC pentru copii, cadeţi şi juniori

Karate-Rapid-2În luna lui brumărel, mai precis între 10 şi 14 octombrie, au avut loc la Novi Sad, în Serbia, Campionatele Mondiale de Karate WKC pentru copii, cadeţi şi juniori. România a strălucit la această competiţie, obţinând locul întâi în clasamentul pe naţiuni. La succesul României au contribuit din plin cei cinci karatişti de la CS Rapid, care au obţinut cele mai strălucitoare medalii pentru ţara noastră.
În numerele trecute ale revistei Sport Revolution scriam despre secţia de karate WKC a CS Rapid

Citește mai departe: Campionatele Mondiale de Karate WKC pentru copii, cadeţi şi juniori

Publicitate