Avem 72 vizitatori și nici un membru online

Duminică 18 Noiembrie 2018

Cupa Romaniei SKDUN ,Bucuresti 2015

DSC 1510Complexul sportiv Appolo" din București a găzduit în data de 16 mai 2015 ,Cupa României la karate SKDUN destinată copiilor , mini-cadeților , cadeților și juniorilor . 25 cluburi din România au alineat la start 500 sportivi care s-au întrecut pe rând la probele individuale de kata și kumite , iar cadetii și juniorii s-au întrecut și la probele de kata și kumite OPEN .

După o atentă selecție la club, în care am hotărât să participăm cu un număr

Citește mai departe: Cupa Romaniei SKDUN ,Bucuresti 2015

Cupa Romaniei FRK WKC , Brasov 2015

DSC 7469CS Universitatea Braşov (CSU Braşov) - secţia de karate shotokan s-a aflat în acest week-end în faţa unui ultim test, înaintea Campionatului Mondial SKDUN pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori, ce va avea loc în perioada 9-12 octombrie în Serbia.

Testul l-a reprezentat Cupa României FRK WKC, competiţie ce a avut loc sâmbătă și duminică la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, fiind organizată cu sprijinul direct

Citește mai departe: Cupa Romaniei FRK WKC , Brasov 2015

Shoto Cup -CSU Brașov , 371 sportivi și un singur câștigător , karate-ul național.

11096691 788370871252811 3506685256157714923 nSala Sporturilor din orasul Brașov a găzduit în data de 28 martie 2015, Shoto Cup - CSU Brașov . Evenimentul ajuns la cea de-a IX a ediție a alineat la start 371 sportivi și 39 echipe ,legitimați în cadrul a 26 cluburi sportive . Rând pe rând sportivii s-au luptat pentru medaliile de aur la probele de kata , kumite individul și kata echipe în cadrul a 42 categorii de kata , 54 categorii kumite și 6 categorii de kata echipe .

Evenimentul organizat de JKA

Citește mai departe: Shoto Cup -CSU Brașov , 371 sportivi și un singur câștigător , karate-ul național.

Campionatul Național de Karate WKC , Medias 2015

DSC 7987Sala Sporturilor din Mediaș a găzduit în data de 21 martie 2015 ,Campionatele Naționale de karate WKC destinate copiilor cu vârsa cuprinsă între 5 și 12 ani . Evenimentul coordonat impecabil de președintele federației WKC , dl. Liviu Crișan a alineat la start 573 sportivi din 47 cluburi ,sportivi care s-au întrecut pe rând la probele de kata și kumite individual precum și un număr de 100 echipe destinate probelor de kata echipe și kumite rotativ . CSU Brașov a

Citește mai departe: Campionatul Național de Karate WKC , Medias 2015

Cupa României la karate WKC

karatebucuresti4Cupa României, desfășurată pe parcursul a doua zile la Complexul Sportiv Apollo din București, a reunit 531 de sportivi , 77 de echipe din 44 de cluburi membre ale FRK WKC. Cupa României FRK WKC a fost câștigată de CS Politehnica, din Cluj-Napoca. A doua echipă din clasamentul competiției este CS Rapid București.

Gruparea din Cluj a obținut 58 de medalii (34 aur, 15 argint, 9 bronz). Ea a fost urmată în clasament de echipele: CS Rapid București cu 51 medalii ( 17, 22, 12), CS Hayashi Activ din

Citește mai departe: Cupa României la karate WKC

Cupa României Karate SKI 2014

skiSala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca” din Făgăraș (județul Brașov) a găzduit sâmbătă, 22 noiembrie 2014, o noua ediție a Cupei României de Karate SKI pentru copii, minicadeți, cadeți, seniori și veterani.

Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv Municipal Karate-Do din Făgăraș, condus de sensei Gheorghe Tetu 5 Dan, și Școala Gimnazială „Ovid Densusianu”, și s-a desfășurat în cadrul probelor de kata individual și kata echipe, feminin și masculin, kumite individual

Citește mai departe: Cupa României Karate SKI 2014

Campionatele Naționale echipe SKDUN 2014

skdun20014Sâmbătă, 15 noiembrie, Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3-București a găzduit întrecerile din cadrul Campionatului Național echipe de Karate SKDUN.

Evenimentul a fost organizat de către Departamentul de Karate SKDUN, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului și a Federației Române de Arte Marțiale.

Competiția a fost supervizată de Aurel Pătru-centură neagră 7 Dan, președintele Departamentului de Karate SKDUN România.

Probele de concurs au fost: Kata echipe (forme de luptă

Citește mai departe: Campionatele Naționale echipe SKDUN 2014

Campionatele Nationale FRK -Ramnicu Vilcea 2014

ramnicCampionatul Naţional Shotokan al Federaţiei Române de Karate, desfăşurat sâmbătă, 1 martie si duminica 2 martie , la Râmnicu Vâlcea,  La acest campionat național au participat aproximativ 550 de sportivi  copii , minicadeti , cadeti , juniori , tineret si seniori din 35 de cluburi de shotokan din țară si 67 echipe , care au concurat la probele kata , kumite ippon , kumite wkf si fukugo , atat probe individuale cat si pe echipe . Sectia de karate shotokan a Clubului Sportiv Universitar

Citește mai departe: Campionatele Nationale FRK -Ramnicu Vilcea 2014

Cupa Romaniei si Cupa de Toamna SKDUN

Sala Sporturilor din Voluntari a găzduit zilele trecute selecţia pentru Campionatul Mondial de karate SKDUN şi „Cupa de toamnă“ destinată categoriilor de copii, minicadeţi, cadeţi şi juniori. „Mondialele“ din acest an sunt programate în perioada 11-13 octombrie, în Polonia.

REZULTATE CSU toamna 2014CUPA DE TOAMNĂ

LOCUL 1

  1. BUSTEAGA DIANA - KATA JUNIOARE
  2. SEITZ ADINA - KATA JUNIOARE
  3. SEITZ ADINA - KUMITE JUNIOARE
  4. MAFTEI GABRIEL - KUMITE CADETI
  5. POMIRLEANU SEBASTIAN - KATA CADETI
  6. BACALU ANDREI -KUMITE

Citește mai departe: Cupa Romaniei si Cupa de Toamna SKDUN

C.S.Rapid Bucureşti câştigă prima ediţie a Cupei Rapid Karate WKC

rapidClubul Rapid București și Federația Română Karate WKC a organizat prima ediție a Cupei Rapid, competiție ce sa desfăsurat în Sala Polivalentă ''Rapid'', sâmbătă 6 septembrie, de la ora 09,00.

Conform politicii de unificare a karate-ului promovată de FRK WKC, competiția a fost deschisă tuturor sportivilor, cluburilor care doresc să se înscrie în programul de pregătire și performanță al FRK WKC,

"Cu toate că lumea karate-ului este destul de frământată în ultima perioadă, noi dorim să continuăm

Citește mai departe: C.S.Rapid Bucureşti câştigă prima ediţie a Cupei Rapid Karate WKC

Publicitate