Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemODudeProfile has a deprecated constructor in /home/jkarate/public_html/plugins/system/ODudeProfile/ODudeProfile.php on line 19

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/jkarate/public_html/templates/rt_oculus/features/color.php on line 11
Campionatele Naționale echipe SKDUN 2014 - Portal Arte Martiale

Avem 95 vizitatori și nici un membru online

Joi 24 August 2017

skdun20014Sâmbătă, 15 noiembrie, Centrul Sportiv Apollo din Sectorul 3-București a găzduit întrecerile din cadrul Campionatului Național echipe de Karate SKDUN.

Evenimentul a fost organizat de către Departamentul de Karate SKDUN, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului și a Federației Române de Arte Marțiale.

Competiția a fost supervizată de Aurel Pătru-centură neagră 7 Dan, președintele Departamentului de Karate SKDUN România.

Probele de concurs au fost: Kata echipe (forme de luptă tradiționale)-desfășurată pe categorii de vârstă și grad și Kumite echipe (lupta cu adversar, în sistem semicontact)-desfășurată pe categorii de vârstă și greutate.Toate probele s-au desfasurat la categoriile masculin , feminin si mixt .

 

Publicitate