Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemODudeProfile has a deprecated constructor in /home/jkarate/public_html/plugins/system/ODudeProfile/ODudeProfile.php on line 19

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/jkarate/public_html/templates/rt_oculus/features/color.php on line 11
Bănicioiu: "Vreau să văd unificarea la karate şi pe hârtie!" - Portal Arte Martiale

Avem 61 vizitatori și nici un membru online

Joi 24 August 2017

banicioiuNicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului, a declarat azi că va lua cât de curând decizia de a finanţa doar versiunile de karate puternice şi recunoscute de forurile internaţionale. Astfel că organizaţiile de karate din România au decis să se unească într-o singură Federaţie.

 "Avem două comisii tehnice care lucrează la setul de reguli după care ne vom ghida de acum. Din păcate, aşa se întâmpla, erau foarte multe competiţii scăzute valoric, pe care noi le premiam. Am auzit din presă şi de domnii de la karate că s-au decis să se unească sub o singură Federaţie. Îi aştept la Minister sau pe un reprezentant al lor, cu o propunere oficială. Vreau decizia lor să se bazeze pe o hârtie oficială", a spus Bănicioiu.

  Federaţia Română de Karate e membră a WKF, organizaţie care are recunoaştere CIO, este membră cu drepturi depline în Sport Accord, IWGA şi WADA şi al cărei preşedinte face parte din conducerea Sport Accord. La 31 iulie, şefii federaţiilor de karate au semnat protocolul de unificare.

Publicitate